HYPOTHETICALS - VERDENS FREMTID

FIRE DEBATTER MED CLEMENT KJERSGAARD PÅ AARHUS TEATER
Præsenteret af Aarhus 2017 og Clement Kjersgaard

Verden står overfor store udfordringer og uenigheden er enorm: Hvilke problemer er de vigtigste? Hvad er løsningerne? Og hvem har ansvaret for gøre tanke til handling?

Europæisk Kulturhovedstad 2017 præsenterer fire ambitiøse debatter på Aarhus Teater. Det er her, vi diskuterer kulturhovedstadsårets værdier - mangfoldighed, demokrati og bæredygtighed - i selskab med en række internationale og danske gæster, der tæller politikere, eksperter, intellektuelle og aktivister.

Vær med, når vært og moderator Clement Kjersgaard forvandler Aarhus Teater til et forsamlingshus med højt til loftet. Debatterne foregår på Aarhus Teater Store Scene. Det er fire dage, hvor der er ro til at gå i dybden og tid til at stille de store spørgsmål.

Hver debat er et heldagsarrangement. Internationale og danske tænkere indleder dagen med højaktuelle oplæg fra scenekanten. Om aftenen fortsætter debatten med et større panel af danske deltagere, hvor vi undersøger, hvordan Danmark kan besvare de dilemmaer, der er trukket op. Publikum inddrages undervejs.

Vært og moderator: Clement Kjersgaard

HYPOTHETICAL #1
VIL DEMOKRATIET VINDE?

26. FEBRUAR
Mød aktivist Micah White (co-creater Occupy Wall Street), formand for Islands Piratparti Birgitta Jonsdottir, forfatter Carsten Jensen, historiker og radiovært Mikael Jalving, debattør Natasha Al-Hariri m.fl.
Støttet af FO-Aarhus

HYPOTHETICAL #2
ER FÆLLESSKABET FORTID? 
21. MAJ 2017
Mød professor Jan-Werner Müller, professor Guy Standing m.fl.

HYPOTHETICAL #3
LIV OG OVERLEVELSE – OM BÆREDYGTIGHED

10. SEPTEMBER 2017
Mød fhv. EU-kommissær Connie Hedegaard, professor Katherine Richardson m.fl.

HYPOTHETICAL #4
REVOLUTION OG EVOLUTION – OM FORANDRING

27. NOVEMBER 2017
Mød EU-kommissær Margrethe Vestager, videnskabsjournalist Lone Frank m.fl.