Ny runde populær maratondiskussion på Aarhus Teater

Den 21. maj er det igen muligt at være en del af maratondiskussionen HYPOTHETICALS i stilfulde rammer på Aarhus Teater. Denne gang er emnet fællesskab og mangfoldighed.

Eventen præsenterer tolv gæster, blandt andet professor Svend Brinkmann, feministen Emma Holten, anti-elitefeministen Leny Malacinski, den tyske forsker i populisme, Jan-Werner Müller og professor Guy Standing, der er kendt som fortaler for borgerløn. Tv-vært Clement Kjersgaard står klar som den energiske vært og arrangør sammen med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Læs mere om debattørerne her

Vi er begejstrede over den store opbakning til det nye debatformat, der viser, at folk i den grad er optagede af at diskutere og forholde sig til den verden, vi lever i. Med HYPOTHETICALS #2 undersøger vi, om grænserne er på vej tilbage og hvordan det går med mangfoldigheden. En diskussion, der er relevant at adressere som Europæisk Kulturhovedstad i en tid, hvor Europa er under forandring. Jeg glæder mig derfor meget til at høre aktuelle bud fra dagens oplægsholdere,” siger Rebecca Matthews, administrerende direktør i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Syv timers debat for en flad 50’er
Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Clement Kjersgaard har inviteret en imponerende række af 12 aktuelle tænkere og aktivister, der tager politiske mure og broer under kærlig behandling.

Der er klækkelig rabat til studerende og unge under 25, der kun skal give 50 kroner for hele dagens program. Det foregår fra kl. 13.00 til 21.00 med spisepause undervejs, hvor man kan forlade teateret for at spise eller nyde en forudbestilt menu på Café Hack. Fra 13.00 til 18.30 foregår diskussionen på Aarhus Teater og fra 19.30 til 21.00 fortsætter arrangementet med aftertalk på Café Hack.

Køb din billet her

Debatdagen er det andet af fire arrangementer i løbet af 2017 under fællestitlen HYPOTHETICALS. HYPOTHETICALS #1 løb af stablen i februar og var en bragende succes med ni timers livlig diskussion, skarpe oplægsholdere og fuldt hus i historiske og smukke rammer. Næste arrangement er den 10. september med fokus på bæredygtighed.

Arrangementet er støttet af FO-Aarhus.