Mød holdet bag Røde Orm

Ved et pressemøde onsdag blev holdet bag det storslåede vikingeeventyr Røde Orm præsenteret.

Med Andreas Jebro i hovedrollen som Røde Orm og med Ole Thestrup som Harald Blåtand kan vi se frem til et af Nordeuropas største teaterarrangementer i 2017.

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannes taget og området omkring Moesgaard Museum til en gigantisk scene for et ægte vikingeeventyr om mod, kærlighed og kongemagt. Hver aften kan 3500 publikummer nyde det højspændte drama, de drabelige slag og de vilde kostumer, der leder tankerne hen på store nutidige filmdramaer som Ringenes Herre og Game of Thrones.

”Jeg glæder mig vildt. Det er en fantastisk historie. Et drama på liv og død med en masse humor,” sagde hovedrolleindehaveren Andreas Jebro blandt andet, da holdet blev præsenteret på pressemødet. Ifølge instruktør Frede Gulbrandsen er historien om Røde Orm en fortælling om at forfølge sin egen lykke – og at finde den på trods af al den modstand, der er. En historie om at give slip på alle de tanker og idealer, man har og gribe lykken, der hvor den er. Lige foran dig!

Røde Orm bliver den helt store udendørs teateroplevelse for hele familien i 2017.

Læs mere og køb billet til forestillingen på Det Kongelige Teaters hjemmeside.

Vil du medvirke som statist i Røde Orm? Så læs mere her

Se TVAarhus' indslag fra pressemødet på Moesgaard.