Røde Orm - statister søges

Vil du medvirke i Røde Orm?

Sværd, skjolde, brynjer, mjød og et godt slagsmål. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum laver i maj og juni 2017 vikingeforestillingen Røde Orm foran Moesgaard Museum.

Det bliver et brag af et vikingetogt under åben himmel, så vi har brug for hårdføre mænd og kvinder i alle aldre, der kan eller har lyst til at lære, hvordan man svinger et sværd og gør en vikingekamp troværdig. Ud over rollen som slagsbror/søster vil man som frivillig statist også indgå i forestillingen som trælle, Harald Blåtands hof, ammer, munke og meget mere.

Prøverne bliver fyldt med fægtekampe, nonnekostumer, heste, overdådige middage og vikingeskibe – det hele sammen med nogle af landets bedste skuespillere. Røde Orm spiller en måned, hvor der hver aften er plads til 3400 publikummer.

Du skal kunne deltage i følgende:
16. januar- 22. april: 2-3 workshop weekender samt evt. enkelte aftenprøver i løbet af de 3 måneder. (Datoer er endnu ikke fastlagt).
24. april-25. maj: deltage i prøver alle hverdage fra 18-22 samt lørdage både dag og aften.
25. maj-1. juli: medvirke i forestillinger tirsdag-lørdag fra kl. 19-23:30.

Har du spørgsmål eller kunne du være interesseret i at være med som statist, så send gerne en mail til: roede.orm.statist@gmail.com

Download oversigt over ofte stillede spørgsmål og svar