Move for Life

FULDMÅNE EVENT
Præsenteret af DGI Østjylland


Mere end 180 events sætter Region Midtjylland i bevægelse. 

Move for Life er en række events, der giver dig mulighed for at opleve og deltage i fantastiske, spændende og sjove bevægelsesaktiviteter. Med et hav af lokale og regionale idrætsevents er der masser af muligheder for at løbe, hoppe, trave, ride og alt muligt andet, der sætter fut i dig. 

Move For Life er en idrætsfest, der sætter hele Region Midtjylland i bevægelse. I samarbejde med idrætsklubber, entusiaster, lokale projekter og kommuner i hele regionen gentænker vi idræt, træning og bevægelse med inspiration og inddragelse fra kunst og kultur. 

Vi sætter fokus på oplevelsen frem for den hurtige tid og udfordrer, hvad det vil sige at være en del af et idrætsfællesskab anno 2017. Alle kan være med. Move For Life er Danmarks smukkeste og mest bevægende fuldmåneparade. Det er lys i gaderne sammen med tusindvis af andre idrætsudøvere. Det er farvestrålende oplevelser, urbane motionsløb og bevægelse i nye fællesskaber. Move For Life er 100 idrætsaktiviteter på tværs af regionen, der giver hele familien sved på panden og en oplevelse ud over det sædvanlige. 

På Bispetorv i Aarhus kan publikum glæde sig til at opleve kunstværket Museum of the Moon, skabt af den britiske kunstner Luke Jerram. Månen måler syv meter i diameter og består af 120 NASA-billeder af månens overflade.

Bliv inspireret til at bevæge dig for livet. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se alle events på Move for Lifes Facebook-side her

DATO
4.-5. november

VENUE
Regionens kommuner

PUBLIKUM
Alle