The Carte Blanche Tribe in Pafos

Præsenteret af Carte Blanche

Den cypriotiske by Pafos bliver indtaget af Viborgs egnsteater Carte Blanche i oktober, hvor teatret skaber en performance direkte til byen. De rejser til Pafos med konceptet The Carte Blanche Tribe, hvor internationale kunstnere iscenesætter forskellige byrum. The Carte Blanche Tribe tager publikum med på undersøgelse og genopdagelse af virkeligheden, der ligger lige for øjnene af os. Med nysgerrigheden som ledetråd, lader triben sig rive med af byens overraskelser og inviterer publikum til at gøre det samme. Kunstnerne vil være i kostumer fra den dag, de ankommer, og gå ud for at møde stedet og befolkningen. Disse møder bliver til slut til en performance, som byens borgere kan komme at opleve. Dermed skaber Carte Blanche et værk direkte til, med og af Pafos.

Med The Carte Blanche Tribe in Pafos er Carte Blanche blevet udvalgt til at repræsentere scenekunsten i det store udvekslingsprogram mellem Aarhus/Region Midt og Pafos/Cypern, der deler værtskab som kulturhovedstad 2017. Carte Blanche er udvalgt som ét af de syv projekter, som sendes af sted for at vise regionens varierede kulturliv.

Konceptet The Carte Blanche Tribe er blandt andet kendt for iscenesættelsen af åbningen af klimaparken sØnæs i Viborg og biblioteksforestillingen "Alt der er fortalt og alt vi ved" på Viborg Hovedbibliotek. Desuden har vi netop i august 2017 iscenesat Aarhus' ikoniske nye bibliotek og kulturhus Dokk1 med en vandreforestilling gennem bygningen og det omkringliggende havneområde.

Spilledatoer:
20. okt. kl. 18.00 
21. okt. kl. 18.00 
22. okt. kl. 18.00 
25. okt. kl. 18.00 
26. okt. kl. 18.00 
27. okt. kl. 18.00 


VENUE
Pafos, Cyprus

PUBLIKUM
Alle