MORPH

Aarhus 2017 Commission
Præsenteret af Aarhus Teater i samarbejde med Kristján Ingimarsson Company

Rethink human behaviour

Ny, komisk-akrobatisk og sveddryppende forestilling af Kristján Ingimarsson – manden bag den Reumertvindende forestilling ”BLAM”

Forestil dig, at du dumper ned midt i en fernisering. Du kigger på folk, der kindkysser, small-talker og bull-shitter. Nogle har tydeligvis højere status end andre, men du kan ikke gennemskue hvorfor. Du tænker for dig selv: Hvad i alverden sker der? Er dét normalt? Velkommen til den prisvindende, islandske performer Kristján Ingimarssons surrealistiske virkelighed.

I MORPH putter Ingimarsson den menneskelige adfærd i reagensglas for at undersøge menneskedyret. Sammen med skuespillere, performere og akrobater vender han vores hverdagshandlinger på hovedet, tager dem ud af deres ’normale’ sammenhæng og sætter dem under lup. Scenerne morpher sig ind og ud af hinanden, og som eneste fællesnævner står det nøgne og sårbare menneskedyr.

"Morph er en forestilling, som taler mere til hjertet, mellemgulvet og underlivet, end den taler til din hjerne!" Kristján Ingimarsson

Kristján Ingimarsson brød for alvor igennem i 2012 med sin Reumert-vindende og fart-over-feltet forestilling BLAM, der siden har gået sin sejrsgang i hele verden. Med MORPH inviteres du for første gang på Aarhus Teater ind i Ingimarssons fysiske og humoristiske univers. ADVARSEL: Fare for adfærdsregulerende oplevelser!

Forestillingen er Aarhus Teaters andet bidrag til Kulturhovedstadsåret Aarhus 2017.

Morph, morphe, morphing(subst. vb., pron.); en gradvis forandring / at ændre sig gradvist / en grafisk proces, hvor et billede gradvist forandres, så det til sidst bliver et andet billede

Med
IDÉ, KONCEPT OG INSTRUKTØR: KRISTJÁN INGIMARSSON / 
SCENOGRAFI: JOHAN KØLKJÆR
LYDDESIGN: KIM ENGELBREDT
MEDVIRKENDE: KJARTAN HANSEN, JULIE BUCH–HANSEN, NANNA BØTTCHER, KRISTJÁN INGIMARSSON, THOMAS BENTIN, KAJSA BOHLIN

DATO
11. april – 6. maj

VENUE
Aarhus Teater

PUBLIKUM
Unge og voksne