Elsker dig for evigt

Præsenteret af Musikhuset Aarhus

Susanne Biers tragiske og hjerteskærende kærlighedshistorie Elsker dig for evigt om en mand, der bliver lam, bliver i 2017 til en moderne danseforestilling.

I filmen er Cecilie og Joachim unge og forelskede, men Joachim køres ned og bliver lam fra halsen. Kvinden, der fører ulykkesbilen, er Marie, mor til tre og gift med lægen Niels. Samme Niels kontakter Cecilie på hospitalet for at holde hende orienteret om Joachims tilstand. Da Joachim reagerer voldsomt og destruktivt på sin situation, skubber han Cecilie fra sig, som dermed må søge tryghed i en ny mands favn, og den forstående Niels er lige ved hånden.

At skabe en danseforestilling om en lam mand, virker umiddelbart som en umulighed, men handlingen bliver et kunstnerisk benspænd og en begrænsning, der tvinger koregraf og iscenesætteren til at gentænke dansen.

Koreografen Marie Brolin-Tani står i spidsen, når Musikhuset og Black Box Dance Company forvandler filmen til en forrygende danseforestilling.

Med musik af Pernille Rosendahl
Musikken til Elsker dig for evigt bliver leveret af sangeren og sangskriveren Pernille Rosendahl, der i 2016 udgav sit første soloalbum Dark Bird. Det er blandt andet sange fra det nye album, der skal udgøre forestillingens musikalske klangbund. Pernille Rosendahl vil opføre sangene live på scenen, når Marie Brolin-Tani og de dygtige unge dansere fra Black Box Dance Company indtager Rytmisk sal.

DATO
7. - 12. november

VENUE
Musikhuset Aarhus

PUBLIKUM
Voksne