Barbarians

Præsenteret af Bora Bora og Hofesh Shechter Company

Som en del af fejringen af Bora Boras 5 års jubilæum præsenterer Aarhus' scene for dans og visuelt teater den roste koreograf Hofesh Shechters "barbarians". Det er første gang, at han optræder i Danmark.

Den uendeligt uforudsigelige Hofesh Shechter præsenterer tre vildt forskellige bud på intimitet, lidenskab og kærlighedens banalitet.

Hans elegante og intime koreografi - den meget roste og foruroligende "The Barbarians In Love" - åbner aftenen. Skælvende med følelser bevæger seks hvidklædte figurer sig som én til tonerne af et gejstligt barokt soundtrack. Derefter følger to meget forskellige værker: Den flygtige eksplosion af dubstep grooves i "tHE bAD" - på en gang munter og tranceagtig - og den gribende duet "Two completely different angles of the same fucking thing". Tilsammen en komplet en aften i selskab med en kunstners enestående og anderledes stemme og hans danseres alsidige talent.

Havde premiere den 3. juli 2015 ved Berliner Festspiele.

90 minutter plus pause.

OBS! Ikke egnet for børn under 14 år pga. nøgenhed og eksplicitte sangtekster.

Køb billet her

Anmeldelser

"Fantastisk: saftige, nervepirrende scener og vittigt foruroligende kommentarer til verden."
- The Guardian 

"Ved hjælp af kraftfulde bevægelser og Shechter's lydspor af fortælling og musik, efterlod dette spændende kig ind i de menneskelige relationer et indtryk, som man husker længe efter." 
- Manchester Evening News 

"Hofesh Shechter stråler med 'barbarians'." 
- Frankfurter Allgemeine 

"Før det endnu er afsluttet, fejer bifaldet gennem rummet." 
- Le Monde

DATO
21. - 22. februar 

VENUE
Bora Bora

PUBLIKUM
Alle