Rock The Region 2017

Præsenteret af Musikforeningen MONO (Aarhus), Kulten (Skive), Scene 7 (Herning), Rytmisk Musik Holstebro og Kulisselageret (Horsens)

Rock The Region går helt tæt på processen, hvor nye talentfulde bands og artister skal forsøge at etablere sig på den danske musikscene. Vi afsøger regionen for talentmasse, udvælger de bedste fra forskellige dele af regionen og tager på turné, så du som publikum kan møde dem. Bagved denne proces, gennemgår de udvalgte musikere et intenst forløb, der bringer dem helt tæt på den etablerede musikbranche gennem vidensdeling, coaching, og møder med udvalgte pladeselskaber og managements. Turnéen slutter på SPOT Festival 2017 med en showcase, der skal sende de udvalgte artister godt videre i deres karrierer.

Rock The Regions varige aftryk handler om at forbinde lokale musikmiljøer på tværs af regionen i stærke netværk, for at styrke og udvikle nye artister gennem samarbejde. Som regionens største by, råder Aarhus over et stærkt musiknetværk forbundet med den etablerede musikbranche. Gennem Rock The Region kommer musikere og musikmiljøer over hele regionen tættere på dette.

Mød Rock The Region i udvalgte byer i regionen og følg processen online her

DATO
April og maj 

VENUE
Forskellige kommuner rundt i regionen

PUBLIKUM
Alle