International Youth Concert 2017

Præsenteret af Aarhus Domkirke, EU-Japan Fest, Den Danske Ambassade i Japan og Aarhus 2017

I anledning af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og 150-året for diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Japan præsenteres ’International Youth Concert 2017’ i Aarhus Domkirke. Koncerten byder på et helt særligt musikalsk kulturmøde mellem børne- og ungdomskor fra de 2 lande.

Fra Japan medvirker det japanske børne- og ungdomskor LITTLE PHOENIX, der består af 17 drenge og piger i alderen 6-18 år. Til koncerten optræder de med et miks af japanske børnesange og nye popmelodier. I tråd med den japanske sangtradition krydres koncerten med dans og fortællende håndbevægelser.

Fra Danmark medvirker 3 kor fra ’Korsamarbejdet i Aarhus Nord’, nemlig Hjortshøj Pigekor, Junior EVE og EVE under ledelse af Birgitte Næslund Madsen. Til lejligheden har korene lært sig sange fra hinandens repertoire, som de opfører sammen.

Koncerten arrangeres hvert år af EU-Japan Fest i samarbejde med den pågældende kulturhovedstad og LITTLE PHOENIX har tidligere optrådt i både Frankrig, Spanien, Polen og Litauen. Der venter publikum en smuk oplevelse.

VENUE
Aarhus Domkirke

DATO
25. august kl. 16.30

PUBLIKUM
Alle