Balladen om Agnete og Havmanden

Præsenteret af Cristian Vogel

Rumlig lyd møder et ædelt dansk eventyr, når den elektroniske musiker Cristian Vogel ved hjælp af et væld af Funktion-One højtalere samtænker eksperimenterende elektronisk musik, mode, arkitektur og innovativ lydteknologi. Resultatet er en modernistisk fortolkning af ”Balladen om Agnete og Havmanden”, og producerer en helt usædvanlig lydoplevelse.

Hvad kan samle os, når vi kommer fra forskellige verdener?

Det er et konceptuelt stykke med rumlig lyd og musik af komponist Cristian Vogel samt et hold af internationale samarbejdspartnere. Som en del af det officielle program for Den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017 låner stykket symbolikken og fortællekunsten fra det højt skattede danske fortællereventyr. En historie om kærlighed, tab og umulig migrering.

Den rumlige lyd og liveopførelsen understreger potentialet i, at vi alle bliver mere bevidste om samlende tilstedeværelser i komplekse situationer, når vi observerer os selv i dialog med ekstraordinære fænomener. Måske kan denne kollektive erfaring hjælpe til at løse Agnete og Havmandens hjerteskærende dilemma?

Med:
Design and Conception: Cristian Vogel
Performers: My Nilsson, Siegmar Aigner
Music and Sound Design: Cristian Vogel
Light Design: Sune Petersen
Costume Design: Valeriya Olkhova
Additional Scenography: CITA
Speaker Technology: Funktion One
Amplifier Technology: Sonible
3D Audio Technology: Sonic Emotion Labs
Production: NeverEngine Labs
Project Management: Daniel Alonso Van Camp Graphic Design: State To State Media
Technology Partners:  CITA, Funktion-One, Sonic Emotion Labs, Sonible, Symbolic Sound Corporation, NeverEngine Labs, MOTU Inc Production Partners: Aarhus 2017 Foundation, Åbne Scene / Godsbanen,  Nordic Pro Audio

Supported by: Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Dansk Komponist Forening, Sonning-Fonden

Køb billet her

DATO
18. – 20. juni

VENUE
Godsbanen, Aarhus

PUBLIKUM
Alle