FRESH EYES

Præsenteret af Galleri Image og Aarhus Litteraturcenter

FRESH EYES – International Artists Rethink Aarhus byder på en unik udstilling, der viser Aarhus fra hidtil ukendte sider. Galleri Image og Aarhus Litteraturcenter har i et samarbejde inviteret internationalt anerkendte fotografer og forfattere fra Europa, Asien og Afrika til at gentænke byen kreativt i tekst og billeder.

I perioden 2013-2017 har 11 fotokunstnere og otte forfattere besøgt og genfortolket Aarhus, herunder fotograferne Tom Lovelace og Miriam O’Connor samt forfatterne Abdellah Taïa, Andri Snær Magnason og Niviaq Korneliussen. Kunstnerne har med deres friske blikke set mennesker og steder, som aarhusianerne ikke længere har øje for, og de åbner vores øjne for byens æstetiske potentiale.

De mange værker bliver udstillet på hver deres måder; i vinduespartier, baggårde, langs husmure og på gavle, i Grønnegade og Vestergade. Udstillingen vil bestå af alt lige fra videoprojektioner til tekstmontager, og den inviterer til at gå på opdagelse imellem de meget forskellige fremstillinger af Aarhus.

DATO

12. - 29. oktober

VENUE
Steder i Aarhus

PUBLIKUM
Alle