Creative Resilience - How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise

Præsenteret af Culture Works, House of Holmberg og Martin Thim i samarbejde med Aarhus 2017, Region Midtjylland og Districts of Creativity

Det årligt tilbagevendende Creativity World Forum (CWF) samler kreative hoveder, fantastiske idéer og geniale teknologier for at sætte gang i en bedre fremtid. I november 2017 holdes CWF for første gang i Danmark. Konferencen, der er det globale netværk Districts of Creativitys årlige topmøde, slår dørene op for nogle af verdens mest inspirerende, kreative og opfindsomme mennesker.

I 2017 er temaet ’Creative Resilience – How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise’. Vi går i dybden med byen, dens virksomheder og mennesker og fokuserer på, hvordan man kan integrere kreative greb, når man udvikler steder, hvor folk skal bo, arbejde og leve. CWF bliver et to dage langt overflødighedshorn af spændende foredrag, masterclasses, samskabende aktiviteter og events rundt i hele byen. Som kulturhovedstad er Aarhus og Region Midtjylland fast besluttet på at benytte kreativitet til at fremme bæredygtighed for mennesker og steder.

Kom og vær med, hvis du arbejder eller kunne tænke dig at arbejde med kreativitet i praksis, som virksomhed eller forskningsprojekt, eller hvis du har lyst til at blive inspireret og udfordret og samtidig lære mere om, hvad kreativitet kan tilbyde dig.

DATO
1. – 2. november

VENUE
Musikhuset Aarhus og forskellige andre steder i Aarhus