CWF17: Tre udfordringer

Creativity World Forum er en gennemgribende oplevelse forankret i tre udfordringer, som udfoldes gennem et mix af inspirerende foredrag og spændende kreative sessioner rundt i byen. Mens du oplever Aarhus' og verdens kreative nybrud, kommer du omkring kreativitet på både et personligt, virksomheds- og byniveau. De tre udfordringer er:

MENNESKER:
HVORDAN FREMELSKER OG PLEJER MAN SIN KREATIVITET? 

VIRKSOMHED:
HVORDAN SKABER MAN PLADS TIL KREATIVE FÆRDIGHEDER OG KOMPETENCER?

BY:
HVORDAN FORVANDLER MAN BYENS KULTURARV TIL MULIGHEDERNES BY?

60+ SVAR
Alle bidrag til Creativity World Forum 2017 giver svar på en af disse tre centrale udfordringer. Det betyder, at du vil høre perspektiver fra højtkvalificerede foredragsholdere, opleve løsninger på det samme emne live og undervejs være med til at skabe et eller flere svar sammen med dine meddelegerede. Når CWF er ovre vil vi således have flere end 20 svar på hver af udfordringerne, som alle deltagere kan tage med sig hjem og bruge i deres arbejdsliv og hverdag.

DELTAG!
Kom og vær med 1.-2. november 2017, hvis du arbejder med kreativitet i praksis, i din virksomhed eller i forbindelse med forskning, eller vær med, hvis du vil inspireres, udfordres og lære mere om, hvad kreativitet har at tilbyde dig. Konferencen foregår på engelsk.