CREATIVE TASTEBUDS: Exploring How Brain and Culture Collaborate on Taste

En del af Europæisk Gastronomiregion 2017
Præsenteret af Smag for Livet, Aarhus Universitet, Aarhus 2017 og Region Midtjylland

NÅR SMAGEN SKABER NOGET NYT - LIVE
Kan man bygge huse, der får maden til at smage bedre? Har smag rollen som helt eller skurk i vores fortællinger om mad? Hvordan kan smag skabe kontakt til vores fortid? Hvordan deler vi smagsoplevelsen af et måltid? Og hvordan samarbejder vores kultur og hjerne om smagen?
En arkitekt, en kok, en forfatter og en kunstner udfordrer smagsforskerne – og publikum – når de live på scenen skaber en ny forståelse og nye billeder af, hvad smag betyder for vores hverdagsliv: for læring, fællesskab, historiefortælling og hukommelse.

Eventen foregår på engelsk og henvender sig til alle, der bringer smag ud til den brede befolkning som f.eks: kokke, madskribenter, fødevareproducenter, undervisere, arkitekter, forskere, madmødre, restauratører, politikere, kunstnere, madprojektudviklere og foodies.

Pris 2500,- kr. dækker deltagelse og mad begge dage. Ved tilmelding melder man sig også til en fælles middag på Centralværkstedet mandag d. 4.9.

Deltagerne opfordres på forhånd til at bidrage med en præsentation i tekst eller video om deres tilgang til smag. Se hjemmesiden www.creativetastebuds.dk 

Med
OLE G. MOURITSEN, CHARLES SPENCE, BEE WILSON, JOHN PRESCOTT, DAVID HOWES, DAVID SUTTON, GORDON SHEPHERD, CAROLE COUNIHAN, LONE WIGGERS, MARK SCHATZKER, MARIJE VOGELZANG og THORSTEN SCHMIDT

DATO
4. – 5. september

VENUE
Aarhus Teater og Centralværkstedet

PUBLIKUM
Voksne