Snapsting – Rethink your Audience

FULDMÅNE EVENT
Præsenteret af Snapsting Viborg, Carte Blanche og Kulturprinsen m.fl.

Velkommen til usædvanlige oplevelser for hele familien, når Viborg slår dørene op for en fantastisk uge fuld af kunst, kultur, debat, sport, fest og musik.

POP-UP KULTURHUS: 2. - 25. juni
Midt i Viborg centrum i det gamle rådhus ved Stænderpladsen popper et kulturhus op - en smeltedigel af kulturelle møder på kryds og tværs af teater, musik, fortælling, teknologi, farver, lys, lyd. Teatret Carte Blanche og en håndfuld internationale scenekunstnere flytter ind i huset en måned og skaber deres værker særligt til stedet. Derudover vil huset være en åben platform, hvor lokale, kulturelle idémagere bidrager med egne projekter og deler deres idéer, visioner og oplevelser. Du vil kunne møde alverdens kulturprojekter: En labyrintforestilling, et oplevelsesmenukort, samtalesaloner, foredrag, vinstue, æstetisk legerum for familier, en lounge skabt af og for unge… Kulturhuset popper up for publikum hele juni måned, kulminerer under Snapsting og bum, så er det væk igen.

EUROPEAN PLAYGROUND - Snapsting for børn: 18. - 24. juni
Snapsting for børn Parken Borgvold i Viborg summer af liv og glæde, bevægelse, sange, musik og danse - her er intet publikum, alle er aktive deltagere! Her inviteres skole- og dagtilbudsbørn fra 0-12 år til at være medskabende i værksteder sammen med andre børn og kunstnere fra hele Norden. Børn udfordrer hinanden som kunstnerassistenter. Alle kan deltage i oplevelser og værksteder på tværs af generationer, opleve madpakkesnakke om emner, der betyder noget for børnene selv med udgangspunkt i Reformationsfejringen. Ugen sluttes af med en stor familiekoncert på Domkirkepladsen lørdag d. 24. juni. Børn fra Island, Norge, Sverige og Letland mødes og genopbygger i fællesskab byens 5 byporte – indgange til fremtiden.

FULDMÅNEÅBNING: 2. juni
Den store fejring af Kulturhovedstad 2017 bliver skudt i gang med en fælles FULDMÅNEÅBNING d. 2 juni fra kl. 16 i POP-UP KULTURHUSET - en festlig markering af Viborg som en del af Aarhus 2017. Her vil du få en forsmag på nogle af de mange aktiviteter, der popper op i løbet af den næste måned. Desuden kan du få et blik ind i processen med at omdanne de tomme lokaler til et levende kulturhus for hele familien.

DATO
2. – 25. juni

VENUE
Viborg

PUBLIKUM
Alle