Off Road Festival - Åbning

FULDMÅNE EVENT
Præsenteret af Kulturregion Midt- og Vestjylland

Som en af de største kulturfestivaler i Midt- og Vestjylland, er OFF ROAD en kalejdoskopisk eksplosion af kultur i alle farver, former og stilarter. Musik, teater, dans, litteratur, kunst og alt derimellem bevæger sig på afveje med spektakulære kulturelle oplevelser under hele festivalen. Alt kan ske hvor som helst!

Festivalen sparkes i gang med en enestående åbning i Herning, hvor koncerten er genopfundet i et visionært, anderledes og dristigt nyt format.

ÅBNING – NÆSTEN MAGISK
Kulturfestivalen tager publikum med på en kulturel oplevelsesrejse, fyldt med overraskelser, der bringer dem tættere på kunstens og kulturens magi. Publikum forvandles fra tilskuere til optrædende og deltagere. Et hav af små og store events spredt over hele dagen giver deltagerne chancen for at mærke Midt- og Vestjyllands puls.

Herning åbner festivalen med et lysshow, der binder hele regionen sammen, mens Cool Sounds rocker løs med eksperimentel rytmisk musik. Festivalen byder også på events og kulturhappenings produceret af regionens kunst og kulturmuseer. Teater, musik, billedkunst, film, design og litteratur vil dukke op, hvor man mindst venter det. Alle er inviteret med til festen.

DATO
11. april

VENUE
Forskellige steder i Herning

PUBLIKUM
Alle