The Keeper of Small Things

Præsenteret af Region Midtjylland og Aarhus 2017
Præsenteret af Emma Sullivan, Berit Madsen og Line Caught Films

Med øje for ting, som vi andre nemt overser, ser Tove Tendal- Hansen en værdi i alle genstande og de historier, de fortæller. Det er hendes store ansvar at tage sig af skattede små ting, som andres liv lader tilbage. At besøge Tove er at vandre gennem et glemt Danmark med historier og ting, som ellers er gået tabt og blevet glemt. Hver eneste af dem er omhyggeligt dokumenteret af denne bemærkelsesværdige museumskurator.

I en verden, hvor ting har begrænset holdbarhed, og hvor folk hurtigt mister interessen, ser andre på mammutterne, mens Tove samler på musene.

Aarhus 2017 og Region Midt præsenterer THE BIG LITTLE FILM FESTIVAL, en weekend med film fra talentfulde international og lokale filmskabere, som viser storytelling, dokumentarer, animation, kommerciel kommunikation og eksperimentering. Festivalen har et rullende program med korte formater som fortæller unikke historier om steder, på satirisk vis kigger nærmere på den danske DNA, demonstrerer forskellighedens æstetik og fremgangsmåde.

Line Caught Films og instruktøren Emma Sullivan bevæger sig ud over det vante og stereotype for at udforske og fortælle overraskende historier om, hvad det betyder at være skandinav i en europæisk kontekst og omvendt.
Disse korte og mini Nordiske dokumentarer udgør et portræt af fællesskabet og en udforskning af europæiske fællesnævnere. Dokumentarerne fra Line Caught Films er Fuur, The Keeper of Small Things og More Fair Than the Sun. 

DATO
27. - 29. oktober

VENUE
'O' Space, Aarhus

PUBLIKUM
Alle