European Film College Star Alumni

Aarhus 2017 Festival Event
Præsenteret af European Film College og Profile Pictures

European Film College Star Alumni er en milepæl af en festival, der præsenterer en række betydningsfulde film, skabt af berømte elever fra Den Europæiske Filmhøjskole. Festivalen løber fra den 19. til 25. juni 2017, og udover den Europæiske filmhøjskoles egen biograf, Store Bjørn, vil festivalen finde sted flere steder i Ebeltoft, i den famøse kulturbiograf Øst for Paradis, samt andre biografer i 2017s Kulturhovedstad.

Filmfestivalen præsenterer en bred palet af mangfoldige talenter blandt Filmhøjskolens tidligere elever og får et nutidigt pust gennem nyere fiktionsfilm og dokumentarer.

På programmet præsenteres de nyeste film af anerkendte instruktører såsom Joachim Trier, Nikolaj Arcel og Christina Rosendahl. Fokus vil dog ikke udelukkende ligge på instruktørerne – det fremtrædende arbejde af filmfotografer som Sturla Brandth Grøvlen, Magnus Nordenhof Jønck og Charlotte Bruus, såvel som instruktøren Jacob Jarek, skuespilleren Pilou Asbæk og mange andre, vil også indgå i programmet. Der vil være events med kunstnerne i Ebeltoft og Aarhus.

DATO
19. – 25. juni

VENUE
Store Bjørn, Øst for Paradis, Biocity Aarhus

PUBLIKUM
Voksne