Andy Holden: Laws of Motion in a Cartoon Landscape

Oplev pop-up udstillingen: Laws of Motion in a Cartoon Landscape og lad dig forvilde rundt i de gamle retslokaler, når den engelske billedkunstner Andy Holden forvandler dem til en episk labyrint.

Udstillingen er en undersøgelse af kunstnerens teori om at tegnefilm kan hjælpe os til at forstå verden omkring os – som Holden i stigende grad mener, er kommet til at ligne tegnefilmslandskabet; Et rum hvor alt er muligt og et nyt sæt love er dannet.

Andy Holden bruger tegnefilm til at præsentere en meget anderledes måde at tænke over kunst på. Delvist som forelæsning, som dokumentar, som konspirationsteori, undersøger filmen hvordan de 'love', der gælder indenfor tegnefilm kan bruges til at skabe mening i den verden vi lever i. Bl.a. ved at fokusere på, hvordan de fysiske love, der gælder indenfor tegnefilmen, udfordrer de normale betingelser for tyngdekraft, kraft og hastighed. I filmen inviterer kunstnerens avatar beskueren til at undersøge en verden, hvor love som ’alting falder hurtigere end en ambolt’ får samme kritiske opmærksomhed som filosofi, fysik og politik.

Pop-up udstilling i Det gamle Rådhus, Stænderpladsen 2, Viborg.
Udstillingsperiode: 10.09.2017 – 22.10.2017

Artist talk og live performance 3. oktober kl. 19. 
Læs mere og køb billet

Åbningstider
Torsdag 13 - 21 
Fredag 11 - 17
Lørdag 11 - 17
Søndag 11 - 17
Mandag, tirsdag og onsdag lukket

EKSTRA
Åben i uge 39 og uge 42:
Mandag-onsdag 10-17
Torsdag 13-21
Fredag-søndag 11-17

Projektet er lavet i forbindelse med VAF, Viborg Animations Festival, som en del af byens bidrag til Aarhus 2017-programmet.