Hummerdage på Anholt

En del af Europæisk Gastronomiregion 2017

Er du vild med jomfruhummer? Så er det her lige noget for dig! Vi forestiller os jomfruhummere, der danser lystigt på havets bund i sommermånederne i håb om at blive inviteret til middag. Når jomfruhummeren fanges, ved den, at den er noget helt særligt. Kajen er fyldt med mennesker, der gerne vil have fingrene i en jomfruhummer. Den er så afholdt, at intet går til spilde. 

Hummerdage på Anholt er en hyldest til denne unikke lokale spise, den danske jomfruhummer, der fanges i havet omkring Anholt. Jomfruhummerne bliver kogt og tilberedt på mange forskellige måder på havnens restauranter. Som akkompagnement til den vellidte jomfruhummer er der levende musik både om eftermiddagen og om aftenen.

Når nu du alligevel er der, kan du også lære at windsurfe fra havnestranden eller tage til åbent hus på Anholt Redningsstation. Der er også krabbedyst, petanqueundervisning, historiefortælling om gamle dage samt ølsmagning. Besøg boderne med lokale varer, og få dig et godt grin ved den traditionelle hønseskidningskonkurrence! Dette er en event for hele familien, unge som gamle (og jomfruhummere).

DATO
4. -6. juli

VENUE
Anholt Havn, Norddjurs

PUBLIKUM
Alle