CREATIVE TASTEBUDS: Exploring How Brain and Culture Collaborate on Taste

En del af Europæisk Gastronomiregion 2017
Præsenteret af Smag for Livet, Aarhus Universitet, Aarhus 2017 og Region Midtjylland

I mødet mellem naturvidenskab og humaniora stiller dette symposium nye spørgsmål om smag. Vi inviterer publikum til at tænke over følgende: Hvilke forbindelser er der mellem kultur og hjerne, når det handler om smag? Naturvidenskab og humaniora arbejder normalt i vidt forskellige sfærer, når de forsøger at forstå, hvorfor der er mad, vi kan lide, og mad, vi ikke kan lide.

Smag for Livet synes, det er på tide at arbejde mere tværfagligt og udvikle nye syn på smag. Symposiet præsenterer synspunkter fra førende personer fra den humanistiske og den naturvidenskabelige verden, og performere fra de kreative erhverv vil gå tæt på og udfordre disse synspunkter ved at gå i dialog med forskerne og lave eksperimenter med publikum.

Med
OLE G. MOURITSEN, CHARLES SPENCE, BEE WILSON, JOHN PRESCOTT, DAVID HOWES, DAVID SUTTON, GORDON SHEPHERD, CAROLE COUNIHAN, LONE WIGGERS, MARK SCHATZKER, MARIJE VOGELZANG, CHRISTIAN PUGLISI

DATO
4. – 5. september

VENUE
Aarhus Teater

PUBLIKUM
Voksne