101 Friendship Park

Præsenteret af Aarhus 2017 og EU-Japan Fest Japan Committee

En særlig oase, hvor folk kan finde fred og være i harmoni med en naturlig ramme, der er udformet som et fristed med plads til fordybelse.
Vores 101 Friendship Park, der tilplantes med forskellige japanske træsorter, er et levende mindesmærke over 150 års venskab mellem Danmark og Japan samt en varig hyldest til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor vi har inviteret mange kreative deltagere fra Japan.

Vores 101 Friendship Park kommer til at ligge tæt ved Aarhus Universitetshospital, ved krydset Carl Krebs’ Vej/Carl Krebs’ Vej, hvor den også vil være et fredfyldt og helende rum for dem, der har brug for at være lidt alene. Parken, der er inspireret af de japanske skovhaver, plantes af vores overgartner, Vagn Hansen, som vores gave til kommende generationer og til inspiration for fællesskab, samarbejde og gensidig forståelse. Aarhus Universitetshospitals gave består i drift og vedligeholdelse af parken i dens fulde levetid.

Parken åbner d. 24. august kl. 16.30, hvor det japanske børnekor ’LITTLE PHOENIX’ vil optræde med det lokale kor børne- og ungdomskor ’EVE’ og ’Junior EVE’. 

DATO
24. august

VENUE
Aarhus Universitetshospital, Carl Krebs' Vej 2, 8200 Aarhus N

PUBLIKUM
Alle