UNLEASH

I august 2017 samler UNLEASH top talenter fra hele verden om at skabe innovative og skalerbare løsninger til FN’s 17 bæredygtige verdensmål (SDGs).

UNLEASH er er global non-profit, der arbejder for verdensmålene ved at bringe unge talenter mellem 20 og 35 år til at samarbejde om nye løsninger på verdens mest presserende problemer. Hvert år mødes 1.000 særligt udvalgte talenter i ni dage, hvor samarbejde, ideation og problemløsning er i højsædet. UNLEASH tilbyder derefter støtte igennem adgang til kapital, partnere og teknologi. Den første event afholdes i Danmark, men UNLEASH vil hvert år rykke til et nyt sted i verden.

Den første UNLEASH event starter d. 13. august med to dages Kick-off i København, en SDG Innovation Challenge på fire dage afholdt på højskoler fordelt over hele Danmark og d. 21. august kulminerer UNLEASH i en stor prisuddeling i Musikhuset i Aarhus. Her vil kendte personer fra hele verden afholde taler og der vil blive givet priser til vinderne af SDG Innovation Challenge. I Aarhus vil talenterne arbejde på deres præsentationer, men de vil også blive mobiliseret til at skabe en positiv og vedvarende forandring i et område af Aarhus, som bliver offentliggjort snarligt.

Gå ind på www.unleash.org for at læse mere.

DATO
21. august

VENUE
Plænen foran Musikhuset, Aarhus

PUBLIKUM
Alle