LIGE – Forskellig – Ens - ligestilling for alle

Præsenteret af Kvindemuseet i Aarhus

Hvad er ligestilling? Har vi ligestilling? Hvad betyder det egentlig at være født som kvinde, som mand eller midt i mellem? Hvad betyder det at være transkønnet? Hvad er normalt? Som det første land i verden har Danmark fjernet transkønnethed fra listen over sygdomme og i Europa er danskerne kendt som et meget liberalt folkefærd med ligestilling som en grundlæggende fælles værdi.

I 2017 sætter Kvindemuseet fokus på køn og inviterer besøgende til et bredt udvalg af udstillinger og events med et stærkt og underholdende fokus på alle aspekter af kønsdiskussionen. I en dynamisk udstilling om, hvordan kønsspørgsmål påvirker samfundet, opfordres publikum til at give deres mening til kende.

Konceptet vil omfatte alle slags køn i en række debatter og workshops. I løbet af 2017 vil museet have et omfattende program, inklusive en kønsfestival, fejring af Kvindernes Internationale Kampdag, en Kun-for-Mænd event og et fabelagtigt Queer Party.

Kvindemuseet ønsker at skabe nysgerrighed, dialog, refleksion og viden om køn – i et historisk, aktuelt og fremtidigt perspektiv.

DATO
8. – 10. marts

VENUE
Kvindemuseet, Aarhus

PUBLIKUM
Unge og voksne