Besøg Aarhus

En blanding af ungdommelig energi og brag fra fortiden gør Aarhus til en meget dynamisk by, hvor pulsen altid banker. Når man i Aarhus siger gåafstand, mener man gåafstand.

Kunstmuseet ARoS udstiller banebrydende værker fra nogle af verdens mest progressive kunstnere. Den Gamle By er en helt unik seværdighed i verdensklasse, og på Moesgaard Museum får publikum en kulturhistorisk museumsoplevelse i særklasse. På Science museerne kan du se nærmere på naturen, mennesket og videnskaben. Tivoli Friheden byder på forlystelser og fornøjelser i den smukke Marselisborg Skov.

Byen byder ikke kun på museer i verdensklasse, men også på fremragende shopping, der faktisk er kåret til det bedste i Skandinavien. Havn, strand og skov er alt sammen inden for en rækkevidde af en 15-minutters cykeltur. Aarhus er Danmarks næststørste by og har landets højeste antal af studerende, hvilket i høj grad sætter sit præg på byens stemning og energi. Nyd afslappende stunder på caféerne, slentreture i det smukke Latinerkvarter og udforsk byen, der har det hele!

Aarhus er del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Gå på opdagelse på VisitAarhus' hjemmeside og planlæg dit besøg.