Besøg Aarhus

En blanding af ungdommelig energi og brag fra fortiden gør Aarhus til en meget dynamisk by, hvor pulsen altid banker. Når man i Aarhus siger gåafstand, mener man gåafstand.

Kunstmuseet ARoS udstiller banebrydende værker fra nogle af verdens mest progressive kunstnere. Den Gamle By er en helt unik seværdighed i verdensklasse, og på Moesgaard Museum får publikum en kulturhistorisk museumsoplevelse i særklasse. På Science museerne kan du se nærmere på naturen, mennesket og videnskaben. Tivoli Friheden byder på forlystelser og fornøjelser i den smukke Marselisborg Skov.

Byen byder ikke kun på museer i verdensklasse, men også på fremragende shopping, der faktisk er kåret til det bedste i Skandinavien. Havn, strand og skov er alt sammen inden for en rækkevidde af en 15-minutters cykeltur. Aarhus er Danmarks næststørste by og har landets højeste antal af studerende, hvilket i høj grad sætter sit præg på byens stemning og energi. Nyd afslappende stunder på caféerne, slentreture i det smukke Latinerkvarter og udforsk byen, der har det hele!

Aarhus er del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Gå på opdagelse på VisitAarhus' hjemmeside og planlæg dit besøg.

Se interaktivt kort over Aarhus her