Epinion

Epinion er en førende leverandør af analyser og insights management-løsninger. Grundlagt i 1999 udgøres organisationen af et team af dedikerede konsulenter, analytikere, data scientists og softwarespecialister. 

Internationalt beskæftiger vi mere end 300 medarbejdere, der servicerer vores kunder i Europa og Asien.

Vi anvender de nyeste teknologier og metoder inden for avanceret kvalitativ og kvantitativ analyse, kombineret med multiple data sourcing, der integrerer store og små datasæt både i og uden for organisationen.

Vores team mestrer både Advanced Analytics og prædiktive analyser såvel som de nyeste teknologier til visualisering og afrapportering af insights.

Vores ydelser

Vi gennemfører research og advanced analytics, nedbryder datasiloer og opløser datakompleksitet. På den baggrund hjælper vi organisationer inden for både den private og offentlige sektor samt politiske organisationer med at styrke deres relevans over for henholdsvis deres kunder, borgere og brugere.

Resultaterne er både analyser, rapporter og strategiske anbefalinger samt teknologibaserede insights management-løsninger.

Vores løsninger omfatter ikke kun værdiskabende insights – vores kunder bliver også i stand til at digitalisere og automatisere deres beslutninger og handlinger.