VORES VIRKSOMHED

BESTSELLER er en international familieejet modevirksomhed grundlagt i Danmark i 1975. I dag er vi mere end 15.000 dedikerede kolleger, der arbejder i alle dele af verden. Vi leverer modetøj og accessories til både kvinder, mænd, teenagere og børn under følgende mærker: JACK & JONES, JUNAROSE, JACQUELINE DE YONG, MAMALICIOUS, NAME IT, LMTD, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, ONLY PLAY, ONLY & SONS, PIECES, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES AND Y.A.S.

Vores produkter er tilgængelige online, i omkring 2.700 kædebutikker ejet af os eller vores partnere og i 15.000 multibrand-butikker og stormagasiner i Europa, Mellemøsten, Nordamerika, Latinamerika, Australien og Indien.

Vi ejer ikke de fabrikker, der fremstiller vores produkter. Vi har dog stadig et ansvar for at bidrage til at mindske miljøpåvirkningen og for at sikre bedre arbejdsvilkår på fabrikkerne. Vi samarbejder derfor tæt med nøje udvalgte leverandører primært i Kina, Indien, Bangladesh, Tyrkiet og Italien om at skabe og udvikle et sundt arbejdsmiljø og en ansvarlig produktion.

BESTSELLER er i dag 100% ejet af Holch Povlsen-familien med Anders Holch Povlsen som administrerende direktør.