Tre nye Business Club partnere til Aarhus 2017

Medlemstallet i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017’s Business Club er støt stigende. Vi er stolte af at kunne fortælle, at NORDIC Seaplanes, Pro-Movec og Savvaerket er de seneste virksomheder, der samarbejder med kulturhovedstaden. Vi glæder os til samarbejdet.

De tre nye medlemmer af Aarhus 2017’s Business Club glæder sig også over samarbejdet:

”Aarhus 2017 har allerede fået god luft under vingerne, det samme gælder for den nye flyrute mellem Aarhus og København. For os var det helt naturligt at indgå et samarbejde med Kulturhovedstaden, for kan vi som flyrute være med til at skaffe endnu flere besøgende til de mange spændende arrangementer, som byen tilbyder, så er både Aarhus og NORDIC Seaplanes vindere,” siger pilot og direktør Lasse Rungholm fra NORDIC Seaplanes.

Hos Pro-Movec glæder man sig over det vækstpotentiale, der følger med året som Europæisk Kulturhovedstad:

"Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er en fantastisk eksponering af Aarhus dels nationalt og i særdelshed internationalt. Det vil vi fra Pro-Movec gerne støtte op om med hurtigt og miljøvenlig transport rundt i byen på el-cykler. Som en lokalforankret virksomhed i Aarhus med internationalt fokus ved vi, at denne branding vil bibringe byens virksomheder muligheder for vækst i løbet de kommende år," siger Direktør Jesper Lundqvist fra Pro-Movec A/S.

Hos Savvaerket glæder man sig til at bruge kulturhovedstadsåret som løftestang til deres nye eventsted:

”Vi er superstolte af vores nye eventsted, og de første mange arrangementer har allerede bekræftet os i, at stedet kan alt det vi har savnet i Aarhus. Vi er den nye dreng i klassen, hvilket også kan ses i vores tilgang til samarbejdet med kunderne. Vi lytter til deres ønsker og specielle behov og så sammensætter vi en pakke, så det harmonerer med både ønsker og økonomi,” siger Søren E. B. Johansen, eventchef for Savvaerket.

Om virksomhederne:

NORDIC Seaplanes
NORDIC Seaplanes er Danmarks første vandflyrute mellem Aarhus og København. Turen mellem de to storbyer tager kun 45 minutter og med en check-in tid helt ned til 15 minutter før afgang, så er rejseformen uhyre effektiv. Flyet er et Twin Otter, som er et af de mest stabile og velegnede fly til en vandflyrute.

Læs mere om virksomheden her: www.seaplanes.dk

Pro-Movec A/S
Pro-Movec A/S er et selskab i SL Holding 2009 koncernen, der endvidere består af Pro-Movec GmbH og EB Component A/S. Virksomhederne omsætter samlet set for 100 mio. kr. og har en medarbejderstab på 22 medarbejdere. Pro-Movec A/S beskæftiger sig med design, udvikling, produktion og salg af el-cykler, samt komponenter hertil. 

Læs mere om virksomheden her: http://promovec.dk/

Savvaerket
Med plads til 1.200 spisende gæster og 1.500 gæster til konferencer er Savvaerket en verden af muligheder. Med 2.100 kvadratmeter i Højbjerg har de muligheden for at skræddersy de perfekte løsninger for deres kunder uanset om det er til firmaer eller private. Med deres store erfaring indenfor eventbranchen vil de være behjælpelige med alt. 

Læs mere om Savvaerket her: http://savvaerket-event.dk/