Træd ind i fremtiden med 2097: Live in Aarhus

Bliv samlet op i Aarhus C af en el-bil med chauffør og kørt til et hemmeligt sted, hvor du træder ind i år 2097. Her skal du ved hjælp af en GPS finde en bestemt person - inden tiden løber ud og du er fanget i fremtiden.

Nu kan du opleve den prisbelønnede engelske kunstnergruppe Blast Theory med 2097: We Made Ourselves Over: Live in Aarhus. Eventen kombinerer teater, lyd og installation i en uforglemmelig oplevelse – ”en fantasifuld sammensværgelse, som ryster dig lidt og får dig til at se verden på en helt ny måde”, som The Guardian skrev om en tidligere event af gruppen.

Forestil dig, at du en mørk aften bliver samlet op fra Aarhus Midtby. Du bliver kørt i el-bil til et hemmeligt sted. Her sættes du af og oplever år 2097 i tunneler, trappeopgange og stærkt oplyste rum, ledt af en håndholdt GPS. I år 2097 overføres bevidsthed fra de døde til de levende. Molekylære høstmaskiner ødelægger og genopbygger byer. Du skal finde personen fra fremtiden, før tiden løber ud og du vender tilbage til din egen tid. Det er en nat-tur til din fremtid, svøbt i et hypnotisk soundtrack med technorytmer og dyb, rungende buldren.

"Dette er det største projekt, vi har gennemført i vores 25-årige historie. Vi kombinerer her samfundsengagement, film, installation og interaktiv teknologi til en unik oplevelse, som man vil huske mange år fremover," siger Ju Row Farr fra Blast Theory.

Du kan opleve fremtiden det hemmelige sted i Aarhus fra mandag den 30. oktober til søndag den 5. november. Der er afgang fra Aarhus C hvert kvarter fra 17.30, med plads til 9 personer pr. tur. Billetpris: 125-250 kroner.

Læs mere og køb din billet til den unikke 90-minutters rejse på bit.ly/2097aarhus.

Komplekst og kraftfuldt
Blast Theory er anerkendt i hele verden for interaktive oplevelser, der blander spil, teater og teknologi. Gruppens events har været vist på Sundance Film Festival, Tribeca Film Festival i New York, Venice Biennale og the Royal Opera House in London. Journalisten Gabriella Giannachi beskrev et af deres tidligere værker som ”et af de mest komplekse og kraftfulde svar på golfkrigen, produceret i en sfære fra teatrets verden.”

2097: We Made Ourselves Over: Live in Aarhus er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Hull UK City of Culture 2017

Støttet af Købmand Herman Sallings Fond, British Council samt BMW og MINI ved Bayern AutoGroup Aarhus.