The Island inviterer ombord

Den flydende platform – The Island – ligger nu klar i havnen i Ebeltoft ved Fregatten Jylland, hvor den sommeren over byder på aktiviteter for både store og små.

Hen over sommeren får The Island besøg af både musik, teater, dans, kreative workshops og muligheden for at lære om krabber. Børnene er i fokus, men alle arrangementer er tiltænkt familier, så både mor, far, bedstemor og bedstefar kan være med.

Man kan bl.a. opleve Barkentins Teater, en fortælleforestilling for de mindste, hvor en støvsuger bliver til en farlig drage og en opvaskebørste til en konge. Du kan også prøve ting, som du aldrig har prøvet før, men tit har haft lyst til, når teatret Live Art inviterer til forestillingen 50 farlige ting (alle børn bør prøve) eller komme til familiekoncert med bandet SKRALLEBANG. For de voksne vil der bl.a. være klassisk musik med cellisten Jakob Kullberg, når den klassiske festival ’I Djurs og Mols’ lægger vejen forbi The Island.

Hvis man spadserer en tur forbi The Island, skal man endelig ikke tøve med at gå om bord og nyde sin medbragte mad eller den fine udsigt og de store og små både, der sejler forbi. The Island er ikke bare flot arkitektur – den skal bruges! Derfor inviteres alle foreninger og aktører i Syddjurs Kommune til at byde ind med arrangementer af enhver karakter, lige fra det kreative mødested til den intime poesioplæsning.

The Island er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, som sammen med Syddjurs Kommune, Fregatten Jylland og Nationalpark Mols Bjerge har realiseret drømmen om en flydende platform, hvor der er plads til alle typer af arrangementer.

Læs mere om The Island og find sommerens program på Facebook-siden The Island Ebeltoft.