Storslået kor-event går på tværs af kommunerne

Kulturring Østjylland er netop nu i fuld gang med at forberede eventen ”Vild med sang – i naturen”, som foregår i Kulturringens kommuner – Favrskov, Skanderborg, Odder, Samsø, Norddjurs og Syddjurs fra maj 2016 frem til en flot kulmination i sommeren 2017.

Sang og musik kan føre folk sammen på tværs af blandt andet alder, miljø og kommunegrænser, og det er netop også målet med ”Vild med sang – i naturen”. Projektet inviterer nemlig alle kor og sangglade personer fra de seks kommuner til at deltage i en stor fælles sangoplevelse. Resultatet præsenteres ved en stor udendørs event i juni 2017, som foregår i de naturskønne omgivelser ved:

- Jagtslottet i Nationalpark Mols Bjerge, søndag den 11. juni 2017, kl. 10-16

Ved koncerterne vil alle de deltagende kor opføre et stort korværk ”Natur: Vild med sang”, som den amerikanske komponist Butch Lacy har komponeret til lejligheden. Butch Lacy er i dag bosat i Norddjurs Kommune. Han er kendt i jazzkredse og har blandt andet erfaring med at koble professionelle og amatører i større projekter. Værket ”Natur: Vild med sang” er en hyldest til naturen gennem musikken og dirigeres ved de to events af korleder og dirigent Vibe Ulbrandt fra Kulturskolen Syddjurs.

Korsangen akkompagneres desuden af fire fabelagtige musikere:

- Erik Sandberg, horn
- Marius Ungureanu, bratch og sang
- Karin Skovmand: accordion og kulning
- Marius Paschke: Marimba og percussion

Hør værket på YouTube kanalen ”Vild med sang – i naturen” via dette link: www.goo.gl/3vfuBe