Sidste forsamlingshusdebat i et af Danmarks smukkeste rum

Mandag den 27. november er det sidste chance for at opleve et af Danmarks smukkeste rum blive forvandlet til forsamlingshus med levende debat. Mød Margrethe Vestager, EU-konkurrencekommissær, videnskabsjournalist Lone Frank, professor i filosofi Vincent FHendricks og Lene Tanggaard, professor i pædagogisk psykologi. Arrangementet foregår på Aarhus Teater, hedder HYPOTHETICALS #4 og dagens emne er ’Revolution og Evolution – Om forandring’. Clement Kjersgaard, som for nylig var nomineret til titlen som Europas bedste journalist, er moderator.

Bliver vi mere og mere kreative eller brænder vi sammen med hjernelammelse?

Det er emnet for fjerde og sidste udgave af debatdagene HYPOTHETICALS, som er et moderne debatformat præsenteret af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Her møder du skarpe og indflydelsesrige forskere, intellektuelle, politikere, journalister og aktivister med aktuelle oplæg fra scenekanten.

Sammen med Clement Kjersgaard stiller vi spørgsmålet: Hvad er ægte forandring? For vi elsker innovation og oprør og hylder rebellerne og enerne for at ’bryde grænser’ og ’tænke ud af boksen’. Men samtidig synes det at komme på bag os, når tingene faktisk forandrer sig for alvor.

”Vi slutter første sæson af det nye debatformat af med en samtale om, hvordan verden for alvor har forandret sig over de sidste 20 år. Vi vender, hvad fremtiden vil bringe, og hvilken plads mennesket har i den verden, vi går i møde? Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke for den store opbakning til årets fire gode diskussioner om den verden, vi lever i,” siger Rebecca Matthews, administrerende direktør i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Fra kl. 14.00 til 20.00 foregår diskussionen på Aarhus Teater, og fra kl. 20.00 til 21.00 fortsættes med aftertalk på Café Hack. I middagspausen serveres der en varm efterårssuppe, inkluderet i billetprisen.

Pris: 300 kr. Rabat for studerende og unge under 25 år: 100 kr.

Alle billetter er inklusiv varm efterårs-suppe i spisepausen.

KØB BILLET HER


Arrangementet er skabt i samarbejde med FO Aarhus.