Podcast: Kunst i ørerne i sommerlandet

Mangler du spændende input om kunst, liv og spiritualitet til sommerens dasen, så tjek podcastene Conversations in Time. Podcastene undersøger temaet: Hvad er kunstens rolle i et hastigt skiftende samfund med miljømæssig usikkerhed?

De nye podcasts bygger på bogen Conversations Before the end of Time af Suzi Gablik fra 1995 – en interviewbog med samtaler med en række anerkendte kunstkendere. Disse er suppleret med nye interviews med blandt andet danskerne professor Mette Sandbye, leder af Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, kunstneren Kirsten Justesen, der er pioner indenfor body art, arkitekt MAA Tom Nielsen fra Arkitektskolen Aarhus og den prisbelønnede professor, MSO, Andreas Roepstorff, leder af forskningscentret Interacting Minds på Aarhus Universitet.

“Disse inspirerende samtaler med nogle af verdens mest kreative sjæle, giver nye vinkler på kunsten på tærsklen af det 21. århundrede. Glæd dig til en stribe kvalitetstanker, serveret, så de er lige til at indtage på stranden eller ved sommerbålet,” siger Juliana Engberg, programdirektør i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Podcastene giver også lejlighed til at høre tanker fra internationalt anerkendte kunstnere, kuratorer og kritikere som Cecil Balmond, Haroon Mirza, Jussi Parikka, Janneke Van Leeuwen, Jimmie Durham, Marina Warner, Adrian Searle, Lara Pawson, Xavier Bray, Dorothy Cross, Adam Phillips og Cornelia Grassi.

Podcastene er på engelsk. De er produceret af Cast Iron Radio i samarbejde med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og kan hentes gratis her.