Oplev Jan Gehl på Creativity World Forum i Aarhus

Den legendariske byplanlægger Jan Gehl bliver en af hovedtalerne på det kommende Creativity World Forum, som foregår i Aarhus den 1. og 2. november 2017. Jan Gehl er verdenskendt for sit visionære re-design af byrum med fokus på mennesket og for sin humanistiske tilgang til bæredygtige, velfungerende byer, baseret på fællesskab og sammenhæng.

Fremtidens by
”Vi er stolte af at byde velkommen til Jan Gehl i Aarhus og i diskussionen om liveability og om byplanlægning med mennesket i centrum. Jan Gehl er anerkendt i hele verden for sine banebrydende ideer, der har ændret kedelige kvarterer til levende og brugervenlige områder,” siger Rebecca Matthews, administrerende direktør i Aarhus 2017.

”Jan Gehl er en sand mester på sit område, så vi er stolte af at kunne præsentere ham sammen med de andre stærke hovedtalere. Temaet for Creativity World Forum 2017 er, hvordan vi bruger kreativitet og innovation til at skabe fremtidens by, og Jan Gehl er en af de vigtigste stemmer på det område,” siger Martin Thim, som er en af arrangørerne bag konferencen.

Creativity World Forum er en årlig konference, som hvert år samler omkring 2000 kreative hoveder fra hele verden. Det er 13. gang konferencen afholdes på verdensplan, men første gang i Danmark, og det bliver Europas største kreative iværksætterbegivenhed i 2017. Under temaet ’Creative Resilience – How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise’ byder Creativity World Forum 2017 på to tætpakkede og inspirerende dage med foredrag, workshops, kulturelle events og meget mere. Det endelige program lanceres senere på foråret.

Ny bog fra den kreative Region Midtjylland
Baggrunden for konferencen er, at Region Midtjylland har et særligt fokus på kreative erhverv og er medlem af det globale netværk ‘Districts of Creativity’, der har konferencen som topmøde.

Region Midtjylland udgiver i den forbindelse sammen med Aarhus 2017 bogen More Creative Events, der beskriver kreative virksomheder og en række af de spændende projekter, der indgår i Aarhus 2017. Der er interview med blandt andet Christian Stadil, Thornico, Kristian Skovbakke Villadsen, Jan Gehl, Nadia Kløvedal Reich, European Film College, Adrian Matthew Fey, Culture Works og mange flere. More Creative Events kan downloades her

”Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 trækker på en mangfoldighed af kreative talenter fra Region Midtjylland. I bogen More Creative Events præsenterer vi indsigt og inspiration fra ledestjerner på alle niveauer, fra pionerer til førende virksomheder,” siger Juliana Engberg, programdirektør i Aarhus 2017.

Foto: Ashley Bristowe