Open Call: Skriv børnelitteratur om Aarhus

ATLAS OVER AARHUS efterlyser fortællinger om Aarhus – denne gang fortalt for børn. Deadline for indsendelse er 1. august 2017.

Det litterære kulturhovedstadsprojekt ATLAS OVER AARHUS inviterer nu byens beboere og skrivetalenter til at skrive for børn. 

Mulighederne er mange: Eventyrlige anekdoter, actionfyldte historier eller noget helt tredje. Alt er velkomment. Så hvad enten du mener at have set et Loch Ness uhyre i Aarhus Å, eller du har fået stjålet et softicetræ fra din baghave, så hører vi gerne fra dig!

ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning, hvor 40-50 forfattere skriver om byen. Teksterne udgives i byrummet i mange og overraskende formater som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Samtidig arbejder projektet med borgerinddragelse, så alle kan være med til at sætte ord på byen, og nu iværksætter forlaget bag projektet 365TEKSTER det andet af i alt tre Open Calls i samarbejde med Dokk1.

De bedste bidrag har chancen for at blive udgivet som en del af ATLAS OVER AARHUS. De eneste krav til teksten er, at den skal henvende sig til børn, og at Aarhus skal være tænkt ind i historien. Frem til deadline, som er 1. august 2017, vil der løbende være online-skriveinspiration at hente på 365TEKSTERs facebookside, ligesom der vil blive afholdt en åben skriveworkshop på Dokk1 onsdag d. 21. juni kl. 16.00, hvor man kan få tips og øvelser til at skrive for børn.

Indsendelse af bidrag kan ske til opencall@365tekster.dk.