OFF Track uddeler midler til regionens vækstlag

I alt 146.000 kroner kr. uddelt til Region Midtjyllands kulturelle og kreative vækstlagsaktører

OFF Track har uddelt midler fra deres mikropulje til 14 spændende vækstlagsprojekter fra hele Region Midtjylland. Projekterne er inden for sporene Gastronomi, Street Sport, Kreative Iværksættere, Arkitektur & byrum, Scenekunst, Dans og teater, Kunst og street art, Musik & Lyrik og Cross media, Animation og Film.

Projekterne fik tildelt puljer fra 2.500 og 15.000 kr. til at fremme initiativer og projekter inden for den kulturelle verden i anledning af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

I alt er der i denne omgang uddelt 146.000 kr. til unge aktører, der arbejder med nytænkende og spændende aktiviteter inden for rammerne af OFF Tracks professionelle bagland.

Puljen støtter projekter, der henvender sig til et publikum og aktører som har ambitioner om at udvikle, etablere eller forankre sig inden for deres felt og arbejdsvirke. Puljen skal bidrage til, at vækstlagets gode ideer til arrangementer kan realiseres og give aktører muligheden for at teste deres koncepter, ideer eller projekters styrker og svagheder.

Programmedarbejder hos Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, Sif Rauff, er meget tilfreds med mikropuljens ansøgninger:

”Vi er rigtigt glade for at have fået så mange gode ansøgninger – og det var svært at vælge imellem de mange gode bidrag. Puljemodtagerne er valgt, fordi de repræsenterer fremtidens kunst og kultur med stærke projekter, der alle sætter fokus på de kreative talenter i Region Midtjylland. Vækstlaget bobler – og i 2017 vil regionens kreative potentiale blive synligt for enhver,” siger Sif Rauff.

Følgende projekter er støttet af OFF Track:
Uncle Tang, KIOSK a la Gellerup, BAASH, Nyttehaver, Outdoor festival, Alien on Board, Gadecirkus, Papirhud, Fugl, Imaginaria, Street art til rabbithole, Super Noise festival, Aarhus-sange, Upcoming Aarhus.

Man kan løbende holde sig opdateret på OFF Tracks hjemmeside her 

Fakta:
OFF Track er støttet af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og forsøger at spotte Region Midtjyllands mange styrker i vækstlaget og skabe samarbejder og sammenhængskraft mellem denne gruppe og de kreative erhverv.

OFF Track består af følgende operatører, som alle på et professionelt plan arbejder med det kreative vækstlag: Frontløberne, Promus, Smag, DGI, Bureau Detours, The Animation Workshop, Performing Arts Platform og Culture Works.