Ny Business Club Partner: VOLA

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er stolte af at løfte sløret for endnu en samarbejdspartner. VOLA er det seneste medlem i vores Business Club. Vi glæder os til samarbejdet.

Hos VOLA ser de også frem til at arbejde med kulturhovedstaden:

”Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er en fantastisk lejlighed for os til at give de mange udenlandske arkitekter, der besøger VOLA i løbet af året, et helt særligt arkitekturfagligt og kulturelt input. Vi er stolte af at være en del af en region, der på den måde viser et internationalt format samtidig med at man ikke glemmer sine rødder. VOLA repræsenterer jo en del af den klassiske danske designarv, som vi både værner om og også videreudvikler.” siger Birthe Tofting, direktør for internationalt salg, marketing & HR ved VOLA.

Om virksomheden
VOLA er en familieejet virksomhed med base i Horsens, som har mennesket i centrum. VOLA startede med deres første armatur designet til Nationalbanken af Arne Jacobsen i 1968, her var fokus på enkelthed og helheden i designet. Efter Arne Jacobsens død fortsatte VOLA med at udvikle deres serie og samarbejder med andre renommerede arkitekter. Filosofien i virksomheden er en balance mellem kontinuitet og forandring, sådan at virksomheden både bliver forsvaret og videreudviklet. Kvalitet er en del af kulturen hos VOLA, hvilket også betyder at der er øje for bæredygtigheden hvilket udmønter sig i holdbarhed i deres produkter, derudover er deres armaturer også designet indvendigt til at spare på vandet, justeret efter brugerens behov. 

Læs mere på VOLAs hjemmeside.