Ny Business Club Partner: Bolia

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 har den glæde at byde et nyt medlem velkommen til vores Business Club. Vi ser meget frem til samarbejdet med Bolia.

Også hos Bolia glæder man sig til samarbejdet:

”Det er en meget stor glæde for os hos Bolia.com at støtte Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad og være med til at profilere byen og regionen både nationalt og internationalt. Som en kreativ designvirksomhed inspireres vi dagligt af den kulturelle mangfoldighed som lever og opstår omkring os, og vi glæder os meget til at skabe, opleve og nyde den kreativitet som udfolder sig i løbet af 2017 i og omkring vores smukke by Aarhus,” siger Lars Lyse Hansen, der er CEO for Bolia International A/S

Om Bolia
Bolia.com er en dansk designvirksomhed, straight outta Aarhus, med en stor international vækst. Bolia har 50 egne designbutikker i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Schweiz og Belgien, samt onlinesalg til hele EU. Derudover har Bolia udvalgte forhandlere i en lang række lande over hele verden og et designteam som består af mere end 30 internationale designere. Bolia.com har igennem de seneste år høstet stor international anerkendelse bl.a. som finalist ved World Retail Awards, Global E-commerce Awards, European Effie Awards, samt vundet den danske E-handelspris.

Læs mere om virksomheden her