Ny Business Club Partner: Bent Brandt

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 har den glæde at byde et nyt medlem velkommen til vores Business Club. Vi ser meget frem til samarbejdet med BENT BRANDT.

Også hos BENT BRANDT glæder man sig til samarbejdet:

"Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er en fantastisk eksponering af Aarhus både nationalt og internationalt, som vi, som lokal virksomhed, er stolte af at kunne støtte op om. Et så stort projekt kræver mange frivillige, hvorfor vi er glade for at kunne hjælpe med køkkenudstyr til Gelinde, Aarhus 2017s frivillighus," siger Mikael Brandt, adm. direktør, BENT BRANDT AS.

Om BENT BRANDT
BENT BRANDT er Danmarks største leverandør af udstyr til storkøkkensektoren. De leverer blandt andet til hoteller, restauranter, kantiner, storkøkkener og til offshore- og marinesektoren. Vores kendetegn er høj kvalitet, god service og funktionelt design. De forsyner deres kunder med alle former for maskiner, inventar samt serverings- og køkkenartikler, og vi yder desuden teknisk service. Bent Brandt samarbejder med udvalgte danske og udenlandske leverandører, som kan honorere de høje krav, de stiller til produkterne. Bent Brandt er miljøcertificerede, og vores drift, leverancer og serviceydelser sker med størst muligt hensyn til miljøet.  

Læs mere om virksomheden her: https://www.bentbrandt.dk/