Modebrands strømmer til Fashion Festival i Aarhus

I weekenden den 16. - 17. september danner Mindet og Balticagade på Aarhus Havn rammen om Boxmarket Pop-Up Fashion Festival. Her vil brands som Minimum, H2O, RVLT, Pilgrim mfl. være til stede.

Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjenhøjde med forbrugeren. Hvor store og små brands leger, udvikler og samarbejder på kryds og tværs, for at give forbrugeren unikke oplevelser og et helt unikt indblik i modeverdenen.

Begivenheden anvendes samtidig til at facilitere netværksaktiviteter i form af workshops, ekspertoplæg og mindre skræddersyede events, der har til formål at skabe innovation i branchen. Festivalen ønsker at skabe bro imellem forbrugeren og de brands der fylder deres liv og hverdag. Vi giver folk muligheden for at opleve moden der hvor den skal opleves. Nemlig på gaden – selvfølgelig i et stort samsurium af mode, musik, fest, oplevelser, og liv. Boxmarket arrangeres af modeorganistationen Headstart Fashion og fashion entreprenør Martin Munch.

“Med etableringen af Boxmarket Pop-Up Fashion Festival ønsker vi at bidrage til udviklingen af området omkring Balticagade til glæde for modebranchen og byen. De deltagende brands får mulighed for branding og salg i et hipt miljø på havnen. Forbrugerne vil opleve en dynamisk og bynær festival med et sammensurium af kollektioner, model casting, co-labs, modeshow, musik, mad og drikke," siger Christian Chapelle, Direktør for Headstart Fashion.

Læs mere her: http://boxmarket.dk/

Fakta:
- Boxmarket afvikles den 16. og 17. september 2017 i Aarhus på havneområdet (Balticagade ved Univers Teltene).
- Der er gratis adgang til Boxmarket.
- Headstart Fashion samarbejder med modedesigner Martin Munch om konceptudvikling og afvikling af Boxmarket.
- I forbindelse med Boxmarket afvikles AWOW, Aarhus Walks On Water lørdag den 16. september.