Godik er ny Business Club Partner i Aarhus 2017

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 har den glæde at byde Godik velkommen til vores Business Club. Godik har med sin særlige ekspertise inden for event-supply været med til at løfte åbningen af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

”Aarhus har som Europæisk Kulturhovedstad 2017 lagt et ambitiøst arbejde i at fremhæve den europæiske kultur og samle det europæiske tilhørsforhold. Dette har vi fulgt med stor interesse, og vi er glade for nu at være officiel partner ved Aarhus 2017. Da vi arbejder med festival, event og kultur til hverdag, er vi på hjemmebane i dette samarbejde. Vi er derfor meget engagerede og føler, at samarbejdet kommer i naturlig forlængelse af vores ambitioner hos Godik,” siger indehaver af Godik, Kim Godiksen

Om Godik
Godik er industri-, event- og kulturbranchens mest moderne og nytænkende samarbejdspartner. Vores arbejde er fokuseret omkring vores kunders behov og udvikling, som vi aktivt tager del i. Godik blev grundlagt i 1993, og siden da har vores vigtigste opgave været at levere hurtig og kompetent service og vejledning til vores kunder. Vi engagerer os og gentænker kontinuerligt vores services og leveringsydelser til branchen. For Godik er det vigtigt, at fremstå som en frontløber – vi ønsker ikke blot at følge med udviklingen, vi skaber udviklingen.

Læs mere om virksomheden her