Dronningen modtog første udgave af Aarhus 2017-programmet

Som protektor for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 modtog HM Dronning Margrethe II den første udgave af programmet for de mange kulturelle aktiviteter i 2017.

De to midtjyske børn, Anna og Magnus, fik den store ære at overrække programbogen som gave til Dronningen ved et privat foretræde på Amalienborg. Og Majestæten gik straks på opdagelse i det næsten 500 sider store kulturprogram for Aarhus 2017.

”Jeg glæder mig til at se det, og jeg tror, hele Danmark kan glæde sig til alt, hvad der skal foregå,” sagde Dronning Margrethe ved overrækkelsen af bogen. I løbet af 2017 vil Dronningen deltage i en række arrangementer i forbindelse med kulturhovedstaden, herunder den officielle åbning i Aarhus lørdag den 21. januar 2017.

”Vi er meget stolte over Dronningens opbakning til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Det er en anerkendelse, der giver genlyd i hele Europa, og vi ser frem til at byde Dronningen, hele Danmark og landets gæster på en stribe, store kulturoplevelser i 2017,” siger Rebecca Matthews, adm. Direktør for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Læs programbogen