Billetsalget er i gang til Hypotheticals #2 - Er fællesskabet fortid?

Er fællesskabet fortid? Sådan lyder overskriften, når Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 inviterer til debat på Aarhus Teater søndag den 21. maj. Det er den anden af fire debatter, der præsenteres i samarbejde med tv-vært og redaktør Clement Kjersgaard under fællestitlen: HYPOTHETICALS.

Med internationale og danske gæster på scenen forvandler vi Aarhus Teater til et forsamlingshus med højt til loftet, ro til at gå i dybden og tid til at stille de store spørgsmål. Undervejs er der spisepause, hvor Café Hack dækker op til festligt middag ved langbordene i ægte højskolestil (bemærk: Middagen er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 245 kr.). 

OPLÆGSHOLDERE (listen udbygges løbende)

Jan-Werner Müller: Tysk populismeprofessor og forfatter til den højaktuelle og roste bog ’Hvad er populisme?’. Jan-Werner Müller er anerkendt som én af vor tids intellektuelle big-shots.

Guy Standing: Professor i økonomi ogforfatter til de anmelderroste bøger ’The Precariat: The New Dangerous Class’ (2015) og ‘The Corruption of Capitalism: Why Rentiers Thrive and Work Does Not Pay’ (2016). Én af pionererne bag og fortaler for borgerløn.

Svend Brinkmann: Professor i psykologi og forfatter til bøgerne ’Stå fast - et opgør med tidens udviklingstvang’ (2014) og ’Ståsteder’ (2016). Har sat ord på, hvordan og hvorfor det moderne menneske oplever et meningstab i tilværelsen.

Emma Holten: Debattør, aktivist, redaktør og én af tidens unge, markante, feministiske stemmer.

Leny Malacinski: Journalist på Weekendavisen og forfatter til debatbogen ‘Den dag, jeg opdagede, jeg var undertrykt’. En bog, der kontant og slagfærdigt giver ligestillingsfeminismen én på frakken.

Steffen Rasmussen: Social Iværksætter, filosof samt grundlægger og daglig leder af ’Fundamentet’, der nytænker det sociale arbejde for udsatte borgere.

Katja Iversen: President i ’Women Deliver’, der anerkendes som én af verdens ledende organisationer for piger og kvinders sundhed og rettigheder.

Tinna C. Nielsen: Antropolog og grundlægger af non-profit organisationen 'Move The Elephant For Inclusiveness'. Blev i 2015 udråbt som Young Global Leader af The World Economic Forum. Tidligere Head of Diversity, Inclusion & Collaboration ved Arla.

Geeti Amiri: Debattør med fokus på den nydanske kvindekamp, forfatter til den selvbiografiske bog ’Glansbilleder’ samt vært på P1-programmet ’Geetisk råd’.  

Køb din billet her

DAGENS TEMA: 
I lande verden over - også i Danmark - diskuterer man, hvad der kan og skal binde samfundet sammen. Samtidig ser man en stigende skepsis på politikerne, demokratiet, globaliseringen, markedskræfterne, teknologien osv. - tilsyneladende er alt til diskussion. Så hvem er ansvarlig for at sikre vores lykke? Os selv eller fællesskabet i enten en ny eller gammel udgave? Dette tager vi et globalt blik på, men zoomer også ind på det helt nære og lokale.

DAGENS PROGRAM:
I løbet af 8 timer hører vi oplægsholderne besvare spørgsmålet i korte oplæg, der inviterer til debat - både på scenen og med de 700 tilskuere i salen. Sådan ser programmet ud:

13.00-14.30:  AKT 1
14.30-15.00:  PAUSE
15.00-16.30:  AKT 2
16.30-17.00:  PAUSE
17.00-18.30:  AKT 3
18.30-19.30:  MIDDAGSPAUSE
19.30-21.00:  Aftertalk på Café Hack (Bemærk: begrænset antal pladser)

OM MIDDAGSPAUSEN: Man kan forlade teatret for at spise middag eller købe en lækker menu serveret af Café Hack. Køb menuen her

PRAKTISK: 
8 timer med oplæg og debat fra kl. 13.00-21.00 
PRIS: 300 kr.
RABATPRIS FOR STUDERENDE OG UNGE UNDER 25 år: 50 kr.

Arrangementet er støttet af FO-Aarhus.