Bestseller er ny Business Plus Partner

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er stolte af at kunne byde velkommen til en ny samarbejdspartner. BESTSELLER er kulturhovedstadens seneste Business Plus Partner. Vi glæder os til samarbejdet.

Hos Bestseller er engagementet i Kulturhovedstaden også højt på dagordenen:

I BESTSELLER er vi stolte af at støtte Aarhus 2017 og alle de fantastiske initiativer, som finder sted i regionen i det kommende år. Vi er begejstrede for at kickstarte vores involvering med DJ-eventen til den officielle åbning, og vi glæder os til august, hvor vi kommer til at være en vigtig del af det store projekt UNLEASH, som samler næsten 1.000 internationale talenter inden for bæredygtighed i Danmark for at diskutere og lede efter løsninger på FN’s officielle bæredygtighedsmål. Det betyder meget for os at få vores medarbejdere, Aarhus-området og hele verden involveret i agendaen vedr. bæredygtighed og kultur, og vi håber, at vores støtte til Aarhus 2017 vil være et vigtigt skridt på vejen i den retning,” fortæller BESTSELLERs kommunikationschef Jesper Stubkier.

Læs også: Aarhus er klar til magisk og spektakulær åbning af Europæisk Kulturhovedstad

Om virksomheden
BESTSELLER er en international familieejet modevirksomhed grundlagt i Danmark i 1975. I dag er vi mere end 15.000 dedikerede kolleger, der arbejder i alle dele af verden. Vi leverer modetøj og accessories til både kvinder, mænd, teenagere og børn under følgende mærker: JACK & JONES, JUNAROSE, JACQUELINE DE YONG, MAMALICIOUS, NAME IT, LMTD, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, ONLY PLAY, ONLY & SONS, PIECES, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES AND Y.A.S.

Vores produkter er tilgængelige online, i omkring 2.700 kædebutikker ejet af os eller vores partnere og i 15.000 multibrand-butikker og stormagasiner i Europa, Mellemøsten, Nordamerika, Latinamerika, Australien og Indien.

Vi ejer ikke de fabrikker, der fremstiller vores produkter. Vi har dog stadig et ansvar for at bidrage til at mindske miljøpåvirkningen og for at sikre bedre arbejdsvilkår på fabrikkerne. Vi samarbejder derfor tæt med nøje udvalgte leverandører primært i Kina, Indien, Bangladesh, Tyrkiet og Italien om at skabe og udvikle et sundt arbejdsmiljø og en ansvarlig produktion.

BESTSELLER er i dag 100% ejet af Holch Povlsen-familien med Anders Holch Povlsen som administrerende direktør.

Læs mere på BESTSELLERS hjemmeside.