AV CENTER er ny Business Plus partner

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 kan fremover glæde sig over at samarbejde med AV CENTER. Virksomheden er kulturhovedstadens seneste Business Plus Partner.

Hos AV CENTER  glæder man sig over samarbejdet med Aarhus 2017:

”AV CENTER har haft afdeling i Aarhus siden 2003 og har gennem de sidste mange år været involveret i flere spændende projekter i Aarhus og omegn. Vi har blandt andet leveret professionelle AV løsninger til Comwell Aarhus, Moesgård Museum og Dokk1. Med involveringen i Aarhus 2017 vil vi vise vores fortsatte engagement og interesse i både byens og regionens kulturliv og udvikling. Vi ser frem til samarbejdet og et spændende år,” udtaler direktør Henrik Nielsen fra AV CENTER.

Om AV CENTER
AV CENTER er en af landets førende virksomheder inden for salg, installation, undervisning, service og udlejning af professionelle AV løsninger. Fra vores 5 afdelinger er mere end 140 medarbejdere klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi er din tekniske sparingspartner inden du køber eller lejer professionelt AV udstyr. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, der passer til dine behov, krav og ønsker, hvad enten det er:

- AV løsninger til møde og konferencelokaler
- Interaktive løsninger til møde og undervisningslokaler
- Videokonferencer
- Digitale infoløsninger
- Enkle og brugervenlige betjeningssystemer
- Professionelle lydløsninger til kirker, stadions og sportshaller
- Udlejning af AV udstyr til konferencer, koncerter og events

Se mere på www.avcenter.dk