Alberte giver koncert for hele familien i Lemvig

I anledning af kulturhovedstadsårets Regionale Børneåbning d. 20. januar har Alberte Winding og Jan Rørdam skrevet en sang ved navn Ønskelandet. Efter sangens offentliggørelse i oktober skal sangen nu præsenteres for første gang med en livekoncert på søndag d. 6. november på Lemvig Gymnasium.

Sangen er en del af forberedelserne til Den Regionale Børneåbning af Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad i januar 2017. Det er første gang nogensinde, at en Europæisk Kulturhovedstad præsenterer en unik børneåbning. Børn spiller en særlig rolle gennem hele året 2017, og Albertes sang er et stort bidrag til det.

Sangen er blevet udsendt til alle kommuner af Region Midtjylland, og nogle børn er allerede begyndt at lære teksten og melodien. Derudover kan børnene snart indøve en tilhørende dans, som bliver skabt af Dansehallerne. Dansen kommer også til at fungere som Årets Dans, der er en del af det 3- årige projekt ”Ta fat om Dansen”.

20. januar vil tusindvis af børn over hele regionen synge og danse i deres egne ønskelande, og det er præcis dette tema, som forbinder børnene på tværs af Region Midtjylland med hinanden – ikke kun d. 20. januar, men også i de følgende måneder af kulturhovedstadsåret.

Alle kommuner skaber deres egne ønskelande for at udtrykke børnenes ønsker, drømme og håb. I Lemvig, for eksempel, arbejder musikskolen med elever i fjerde klasse på at skabe et ønskeland med fokus på lyde og klang.

Lemvig Musikskole har også været involveret i at organisere koncerten i Lemvig sammen med Lemvig Kommune, BUM (Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland) og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Alle børn er velkomne til at komme til koncerten i Lemvig. 

Program
Tid og sted: Søndag d. 6. november 2016 på Lemvig Gymnasium

Kl. 14.30 Dørene åbnes
Kl. 15.00 - 15.30 Opvarmningskoncert med Tante Andante Band
Kl. 15.30 - 16.00 Pause
Kl. 16.00 - 16.45 Koncert med Alberte Winding, Jan Rørdam og Andreas Fuglebæk

Entré: 20 kr.
Der sælges ikke billetter i forsalg, hvorfor det anbefales at møde op i god tid før koncerten.

Download sangen som MP3 (åbner i et nyt vindue)

Eller lyt til den nedenunder eller på Spotify.