7 NYE BUSINESS CLUB PARTNERE TIL AARHUS 2017

Antallet af nye Business Club partnerskaber i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er støt stigende. Vi er stolte af at kunne fortælle, at Sweco, D-Top, Badgeland, Europcar, Cramo, Todbjerg og Nykredit er de seneste virksomheder, der samarbejder med kulturhovedstaden. Vi glæder os til samarbejdet.

De syv nye medlemmer af Aarhus 2017’s Business Club glæder sig også over samarbejdet:

”Sweco Danmark A/S har i forbindelse med Aarhus 2017 indgået aftale om sponsorat hos Fonden Aarhus 2017 for at støtte op om Aarhus’ til dato største kulturbegivenhed, som vi ønsker, bliver en stor succes for Aarhus by. Derudover håber vi, at arrangementet giver genlyd ud over Danmarks grænser,” siger Martin Kjær, markedsdirektør hos Sweco Danmark A/S

Hos D-Top glæder man sig over det, at være med til at udbrede budskabet om kulturhovedstadsåret: 

"Det er en stor ære for Aarhus at være den næste Europæisk Kulturhovedstad i 2017. D-top AS kan være med til at sprede budskabet omkring Aarhus 2017 og de spændende arrangementer, der vil udfolde sig i løbet af hele 2017, ved hjælp af flotte tryksager. Vi håber på at Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 vil øge den internationale profil af Aarhus og puste nyt liv i byens kultur. Som en lokal virksomhed er vi med hele vejen og glæder os til et spændende år 2017," siger Bent Jemon, adm. direktør - D-top AS

Hos Badgeland glæder man sig især over at kunne bidrage til de frivilliges oplevelse:

”Badgeland støtter vores skønne region og by, og bidrager med vores sponsorat blandt andet til at de mange tusinde frivillige får en oplevelse ud over det sædvanlige, og får varige minder med sig hjem om Årets Fest i Aarhus 2017. Vi glæder os til et helt år med nytænkning og kreativitet under banneret ”Let’s Rethink” og vil aktivt tage del i aktiviteterne, hvor vi vil forundres, inspireres, og forelske os på ny i hele verdens Aarhus,” siger Thomas Hansen, CEO, Badgeland

Hos Todbjerg Busser glæder man sig over at være en del af det begivenhedsrige år:

“Todbjerg Busser støtter aktivt op om både sports- og kulturlivet i Aarhus, og vi er super glade for også at kunne markere os i forbindelse med kulturhovedstad Aarhus i 2017 - som jo tegner til at blive et fantastisk spændende år med et imponerende og mangfoldigt program henover året,” siger Peter Lading, Transport coordinator, Todbjerg Busser

Hos Nykredit er samarbejdet med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 et helt naturligt valg:  

“Nykredit er en af de ældste finansielle virksomheder i Aarhus  og har hjulpet boligejere, bankkunder og virksomheder med alt fra den daglige økonomi til de store drømme. Som kundeejet virksomhed er indlevelse og ansvarlighed en del af vores værdisæt og for Nykredit er det helt naturligt at være med når byen, århusianerne, danskerne og folk fra hele verden skal opleve byen som europæisk kulturhovedstad 2017. Vi glæder os,” siger Henrik Damsgaard, Regionsdirektør Nykredit Aarhus

Om virksomhederne:

Sweco
Sweco har mere end 40 års international erfaring inden for byggeri, renovering samt byudvikling. Sweco planlægger og designer fremtidens samfund og byer. Deres arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og rent vand. Med 14.500 medarbejdere i Europa kan Sweco tilbyde deres kunder de rette kompetencer til ethvert projekt. De løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. I Danmark har de godt 1.100 medarbejdere fordelt over det meste af landet. Som rådgivere er Sweco dybt engagerede samarbejdspartnere, der altid er nemme at gøre forretning med. Sammen tilbyder de den mest tilgængelige og bredeste ekspertise. Sweco er den største virksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning i Europa.

Læs mere om virksomheden her

D-TOP AS - Digitalt tryk og print
D-TOP AS er et moderne digitaltrykkeri med maskiner i den allernyeste teknologi. Vi stræber efter, at levere produkter af højeste kvalitet - hver gang. Ved at være på højde med teknologien kan vi tilbyde vore kunder tryksager, der passer præcist til den enkelte kundes ønsker og krav om kvalitet. Hos D-TOP AS får du professionel rådgivning og vejledning fra start til slut og  med en samlet erfaring på over 40 år, er D-TOP AS i besiddelse af stor knowhow omkring workflow, papirkvaliteter samt distribution.

Læs mere om virksomheden her

Badgeland
Badgeland ApS er et af i alt 4 brands der også består af Stickerland, Magnetland og Reklameland. Virksomheden er aktiv i nu 4 lande og har efterhånden en medarbejderstab på små 20 medarbejdere. Badgeland ApS og tilknyttede virksomheder beskæftiger sig med produktion af gave- og reklameartikler.

Læs mere om virksomheden her

Todbjerg Busser A/S
Todbjerg Busser A/S leverer kvalitetstransport inden for alle tænkelige typer af personbefordring - med en vognpark bestående af ca. 60 busser i varierende størrelser klarer vi alle opgaver. Todbjerg Busser har gennem mange år været førende indenfor VIP busser - med disse busser er alle forudsætninger til stede for den perfekte transport. Om der ønskes et rullende konferencerum, eller det er det sociale samvær der er i højsædet, så klarer vi det.

Læs mere om virksomheden her 

Nykredit
Nykredit er skabt af boligejerne – til boligejerne - med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Vi er foreningsstyret og kundestyret, og sådan har det været i 165 år.
Bank og realkredit er de bærende elementer i vores virksomhed. Ud over at være den største kreditgiver i Danmark er vi også en af de største private obligationsudstedere i Europa. Vi har desuden aktiviteter inden for forsikring, leasing, pension, investering og ejendomsmæglervirksomhed. Samtidig udvikler og udvider vi Totalkredit-partnerskabet med de 60 lokale og regionale pengeinstitutter.

Læs mere om virksomheden her

Europcar
Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser fra 7-17 personer. Bilflåden udgør ca. 7.000 biler fordelt på mere end 40 afdelinger. Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 140 lande. Du finder os i alle større byer samt i lufthavnene.

Læs mere om virksomheden her

Cramo
I Danmark udlejer Cramo A/S bygge- og anlægsmaskiner, lifte, hejs, skur og pavillonløsninger, til bygge- og anlægssektoren, industrien, servicesektoren og den offentlige sektor. Cramo A/S i Danmark har 7 afdelinger og beskæftiger cirka 110 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden her