4 Nye Business Club Partnere til Aarhus 2017

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 er stolte af, at kunne offentliggøre fire nye Business Club Partnere. Byd velkommen til Pluss Leadership, grünBAG, KPMG og Panasonic Nordic - Danmark. Læs her hvorfor de fire partnere har valgt at tegne et sponsorat med Aarhus 2017 og støtte op om kulturlivet i Region Midtjylland.

Let’s Rethink kunne være et Pluss Leadership-slogan, for det er præcist det, vi hjælper vores kunder med hver dag. Den overflod af kulturelle nybrud vi som borgere i Aarhus 2017 boltrer os i, er ikke alene en stor nydelse, det stimulerer hele vores mindset til, at vi som virksomhed udvikler os, og at hele samfundet bliver åbent for nytænkning. Det er således med stor glæde, at vi med vores partnerskab støtter op om Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad.”, fortæller Jørgen Ulrik Jensen, stifter, administrerende direktør og partner i Pluss Leadership.

Temaet går igen hos taskefirmaet grünBAG, der vægter Aarhus 2017’s værdier højt:

”Hos grünBAG arbejder vi for en grønnere hverdag med mere omtanke. Bæredygtighed og genbrug er vores kernekompetencer, og for os har det derfor været en selvfølge at skulle bidrage til det bærende mindset for Kulturhovedstaden 2017 ’RETHINK’. Gennem samarbejdet med Aarhus 2017 har vi udviklet en helt unik kollektion af tasker lavet af de mange farverige Aarhus 2017 bannere, der har prydet Aarhus’ gader ved forskellige begivenheder i byen. Når vi genbruger disse bannere, giver vi nyt liv til fortællingen dette fantastiske kulturår gennem en taske, som ikke kun er et minde nu men også de næste mange, mange år,” fortæller Helen Leegaard, grundlægger og designer, grünBAG. 

Hos KPMG ser man frem til at være en del af Aarhus 2017 og dermed bidrage til øget fokus på kultur i Aarhus og hele regionen: 

”KPMG er glad for at indgå en aftale om at støtte Aarhus 2017. Hele regionen vil drage fordel af øget opmærksomhed som europæisk kulturhovedstad 2017. Vi ser meget frem til at være en del af de mange spændende, kulturelle og innovative aktiviteter, som vi vil dele med vores kunder og samarbejdspartnere," siger Michael Stenskrog, Partner, KPMG P/S.

Om virksomhederne

Pluss Leadership
Pluss Leadership er et managementkonsulentfirma, der bistår virksomheder og offentlige institutioner med strategiudvikling, governance, forandringsledelse og strategieksekvering samt strategiske analyser og evalueringer for navnlig statslige styrelser. Vores rådgivningsspecialer har vi udviklet over tid og tilpasset til især følgende sektorer: FORSYNING, ARBEJDSMARJED, UDDANNELSE og VÆKSTVIRKSOMHEDER. Her tilstræber vi konstant at være blandt de bedste. Vores adfærd og tænkning er styret af tre værdier:  Værdiskabelse, Fairness, og Troværdighed. Fra vores kontorer i Aarhus og København rådgiver vores 25 medarbejdere virksomheder i hele Danmark.

Læs mere om virksomheden her

grünBAG
grünBAG er skabt af designer Helen Leegaard, der med sit store hjerte for genbrug og kreativt design besluttede sig for at starte en grøn rejse. Helen har lagt sin sjæl ind i projektet om at få genbrugt nogle af de mange materialer, som ender som affald, og begyndte derfor transformationen af spildmaterialer til kvalitetstasker.

I dag har grünBAG et bredt sortiment af bæredygtige tasker lavet i et simpelt og funktionelt design. Da hele vores forretningsfilosofi bygger på genbrug og omtanke, genanvender vi materialer såsom lastbilpresenning, redningsflåder, sejl, bigbags, sikkerhedsseler og bannere til at skabe vores farverige og unikke tasker. Materialerne, vi bruger, er oprindeligt udtænkt til at modstå industriel slitage, og vores tasker er derfor yderst slidstærke og trives med dagligt brug igennem mange år.  

Læs mere om virksomheden her

KPMG
KPMG er en katalysator for forandring. Vi udfordrer konventioner og arbejder på tværs af rådgivning, revision og skat. Vi leverer værdi til vores kunder gennem dyb indsigt og engagement. Vi har ca. 500 rådgivere fordelt på kompetencecentre i København, Aarhus, Ålborg og Kolding. KPMG består af medlemsfirmaer i 152 lande med mere end 189.000 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden her

Panasonic Nordic - Danmark
Panasonic Corporation er verdensledende inden for udvikling og fremstilling af elektroniske produkter til forbruger- og erhvervsmarkedet samt industri. Selskabet, som har hovedkvarter i Osaka, Japan, rapporterede en total nettoomsætning på 7,72 billioner yen (55,5 milliarder euro) for regnskabsåret, der sluttede 31. marts 2015. Selskabet er noteret på børserne i Tokyo, Osaka, Nagoya og New York. Virksomheden har en vision om at blive førende inden for grøn innovation i elektronikindustrien ved hundrede-års-jubilæet for sin grundlæggelse i 2018. 

Læs mere om virksomheden her